Update: Tânăra răpită a fost găsită, împușcată mortal! Mai multe focuri de armă au fost trase într-un cartier din Oradea!

0
38

Update: Tânăra ce a fost răpită, a fost găsită împușcată mortal, pe malul Crișului!

Miercuri dimineață, 15 martie 2017, după ora 09.00, s-au raportat mai multe focuri de armă trase pe strada Barcăului din cartierul orădean!

Update: Ultimele informații arată că tânăra ce a fost răpită în cursul zilei de miercuri, 15 martie a.c., a fost găsită de către anchetatori pe malul Crișului, însă din nefericire, fără suflare.

Primele cercetări, arată că fata a fost împușcată mortal, de către agresor!

Agresorul este de negăsit, acesta fiind în continuare dat în urmărire generală.

___________________________________________

Din primele informații, s-ar părea că un bărbat a fost împușcat în omoplat, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii și procurorii.

Aparent, conflictul a izbucnit în plină stradă, datorită unei dame, care ar fi fost așteptată să iasă din complexul de locuințe de pe strada Barcăului, de către agresor cu un buchet de flori.

Văzând că femeia este acompaniată, agresorul a pornit un întreg scandal, moment în care a scos pistolul și a tras în celălalt bărbat, care rănit fiind a luat-o la fugă pe strada Barcăului și apoi pe strada Carașului, traseu pe care a lăsat mai multe pete de sânge pe carosabil.

Incidentul s-a petrecut într-o parcare situată pe strada Barcăului din Oradea, aflată la capătul liniei tramvaiului numărul 2, în apropiere de şoseaua de centură, iar în prezent, zona a fost izolată de către poliţişti, iar străzile adiacente au fost închise.

Conform anchetatorilor, au fost trase un număr de 5 focuri de armă, de calibru mare, 8/9 mm, iar primul apel la 112 fiind făcut de către un muncitor din apropiere, urmat de apelul unui vecin care a auzit victima strigând.

Anchetatorii au mai precizat că imediat după ce au fost trase focurile de armă, agresorul a luat femeia cu forța și a fugit de la locul incidentului la volanul unui autoturism BMW Seria 7 de culoare gri.

Poliţiştii au dat autoturismul în urmărire generală, iar atacatorul fiind căutat de către autorități, fiind instituite mai multe filtre în oraș.

Conform dr. Hadrian Borcea, şeful UPU şi SMURD Bihor, persoana vătămată se află în stare stabilă, însă medicii vor fi nevoiți să o opereze pentru a putea scoate glonţul.

„Pacientul urmează să fie dus în sala de operaţie. Glonţul a trecut prin gât şi s-a oprit în omoplat” a mai adăugat dr. Hadrian Borcea.

Sursa foto: elitereaders.com

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here