Criminalul tinerei ucise din gelozie este dat în urmărire națională!

0
60

Adrian Hladii, călăul orădencei de 24 de ani, a fost dat în urmărire națională!

Poliţiştii bihoreni efectuează în continuare cercetări şi investigaţii pentru a-l putea depista pe bărbatul implicat în evenimentele tragice din 15 martie a.c., din Oradea, însă, anchetatorii nu au reușit până la această oră să găsească arma crimei, așadar avertizează că agresorul este în mod cert înarmat.

Cazul este anchetat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor sub directa coordonare a procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, comisarul Alina Dinu, „bărbatul, HLADII ADRIAN, de 38 de ani, din municipiul Oradea, are 1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui, nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă”.

hladii-adrian

De asemenea, „poliţiştii bihoreni desfăşoară ample operaţiuni de căutare a sa. Acesta a fost dat în urmărire națională şi în consemn la frontieră, poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate județele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuează scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă” a mai adăugat comisarul Alina Dinu.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Sursa foto: bh.politiaromana.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here