Atenție șoferi! Pasajul suprateran de pe centura Oradei, intră în reparații!

0
18

De vineri, 17 martie 2017, pasajul suprateran de pe centură, la intersecția cu DN76 intră în reparații pentru următoarele 10 zile!

Șoferii vor fi nevoiți de vineri, 17 martie a.c., să folosească ruta ocolitoare de la nivelul solului, dat fiind că pasajul suprateran va intra în reparații pentru următoarele 10 zile.

Potrivit site-ului administrației locale orădene, „pentru execuția lucrărilor de remediere a viciilor apărute la sistemul de acoperire a rostului de dilatare, se va restricționa circulația pe pasajul denivelat de pe şoseaua de centură peste DN 76 Deva-Oradea, pe sensul de circulație Borș-Cluj”.

Pasajul suprateran cu pricina este cel realizat de către administrație prin fonduri europene și finalizat la limită la finele anului 2015, însă graba se pare că și-a pus amprenta, asupra calității lucrării.

Administrația locală a precizat de asemenea, că restricțiile de circulație vor fi în vigoare pe o perioadă de 10 zile, iar autovehiculele vor putea folosi benzile de ocolire de la sol.

Totodată, Primăria Oradea a ținut să adauge că lucrarea este deocamdată în garanție, motiv pentru care lucrările se vor face pe cheltuiala constructorului.

Pasajul suprateran de la intersecţia cu DN 76, a fost construit de către companiile asociate, Bilfinger Baugesellschaft și Corporate Management Solution, iar valoarea lucrărilor a fost de peste 24,6 milioane de lei, din care aportul administrației orădene a fost de aproximativ 5 milioane de lei.

Sursa foto: oradea-online.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here