Criminalul tinerei Dalia Duca a fost găsit de anchetatori, însă acesta s-a sinucis!

48384

Polițiștii orădeni l-au prins sămbătă seara, 18 martie a.c., pe Adrian Hladii, călăul tinerei Dalia Duca, însă acesta s-a aruncat de la etajul 4, înainte ca anchetatorii să intre în locuință!

Sâmbătă seara, 18 martie a.c., când anchetatorii spărgeau ușa apartamentului, călăul Adrian Hladii a încercat să scăpe de mascații, sărind de la etajul 4, însă căzătura a fost prea puternică, iar acesta a murit.

Potrivit dr. Hadrian Borcea, șeful UPU-SMURD Bihor, „la fața locului s-a deplasat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă(TIM) SMURD care a încercat să îl resusciteze. Pentru că bărbatul a suferit traumatisme multiple, incompatibile cu viața, nu a putut fi salvat și a murit la fața locului”..

În urma necropsiei va fi analizată și rana criminalului, autoaccidentat, dat fiind faptul că polițiștii au găsit urme de sânge în zona mașinii abandonate în care Dalia Duca a fost găsită moartă.

Din cercetările anchetatorilor, Adrian Hladii s-a deplasat la domiciliul fostei iubite, Dalia Duca, și a așteptat ca aceasta să coboare din locuință, iar în momentul în care tânără a ieșit alături de un bărbat, moment în care a izbucnit un conflict între cei trei.

Fiind orbit de gelozie, Hladii a scos un pistol și a tras mai multe focuri de armă, unul dintre ele trecând prin parbrizul autoturismului cu care Dalia Duca și bărbatul vroiau să plece. Unul din gloanșe l-a nimerit pe bărbatul cu care se afla tânăra, în claviculă, oprindu-se în omoplat, iar acesta a luat-o la fugă pe strada Barcăului, iar apoi pe strada Carașului, lăsând mai multe pete de sânge pe carosabil..

După aceste scene oribile, Adrian Hladii a încercat să o bage cu forța în autoturism pe Dalia Duca, iar pentru că tânăra s-a împotrivit, agresorul a împuscat-o în cap, de două ori și a lăsat-o pe bancheta din spate.

Anchetatorii au mai precizat că la aproximativ 20 de minute de la împușcături, Adrian Hladii a fost dat în consemn la frontieră, în caz că acesta încerca să treacă granița, iar autoturismul BMW, cu numărul de înmatriculare BH 86 RHA a fost dat în urmărire, fiind instalate mai multe filtre la ieșirile din oraș.

Criminalul a plecat de la locul faptei, ieșind pe centura Oradei, iar la sensul giratoriu de lângă Piața Ioșia a trecut peste calea ferată și s-a îndreptat spre malul Crișului Repede pentru a căuta o zonă cât mai retrasă, conducând aproximativ 500 de metri pe mal, iar mai apoi și-a abandonat autoturismul în care se afla și trupul Daliei Duca.

După ce a abandonat autoturismul, bărbatul a căutat o zonă a Crișului unde apa a fost mai mică și a trecut pe malul drept al Crișului.

La apartamentul în care a fost găsit de către anchetatori, Adrian Hladii avea la unul din geamurile locuinței, o cameră de luat vederi, pe care și-ar fi instalat-o cu mult timp înainte de crimă și era îndreptată spre intrarea în casa scării dar și spre parcarea unde își ținea mașina.

Conform comisarulul Alina Dinu din cadrul I.P.J. Bihor „sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 18.30, o echipă operativă formată din poliţişti sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor s-au deplasat la o locaţie din municipiul Oradea pentru efectuarea unei percheziţii domiciliare, existând suspiciunea că acolo s-ar fi aflat bărbatul de 38 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea faptelor din 15 martie a.c.. În momentul în care poliţiştii bihoreni împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au ajuns la uşa apartamentului care urma să fie percheziţionat, bărbatul a sărit pe geamul locuinţei, care se afla la etajul al patrulea. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri, însă a decedat”.

Sursa foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reporter Online

Stiri Arges