Naţionala României, atacată de ultraşii maghiari la Budapesta! (VIDEO)

0
32
Hotelul în care este cazat lotul echipei de fotbal a României a fost atacat de ultraşii maghiari. Forţele de ordine au intervenit cu focuri de armă. Nu mai puţin de 300 de huligani cu măşti pe faţă şi îmbrăcaţi în negru au încercat să pătrundă în hotel.

Potrivit primelor informaţii, 300 de ultraşi maghiari au încercat să pătrundă în hotelul naţionalei României. Poliţia a intervenit cu focuri de armă ca să-i oprească, potrivit Sport.ro.
Un grup de huligani a provocat distrugeri în noaptea de joi spre vineri, în zonele pieţelor Deak şi Erzsebet din centrul Budapestei, înaintea meciului dintre selecţionatele de fotbal ale Ungariei şi României, din preliminariile EURO 2016.

Vandalii, despre care MTI scrie că ar fi fost un grup de skinheads îmbrăcaţi în negru, au deteriorat mai multe vehicule ale poliţiei cărora le-au spart parbrizele şi le-au tăiat cauciucurile. Huliganii au luat scaune din barurile aflate în apropiere şi le-au utilizat pentru lovirea vehiculelor forţelor de ordine.Poliţia a efectuat mai multe arestări în zona respectivă, precum şi în jurul pieţei Liszt Ferenc. Conform MTI, incidente similare între suporterii rivali au avut loc şi în parcul central din capitala ungară.

Sursa: Mediafax

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here