Complexul Wellness Termal Nymphaea finalizat pe jumătate (FOTO)

0
119

Viceprimarul Mircea Mălan a susţinut ieri, 18 septembrie 2015, o conferinţă de presă în teren în care a prezentat stadiul lucrărilor Complexului Wellness Termal Nymphaea Oradea. Aceste lucrări au fost finalizate pe jumătate până în acest momement.

„Acum putem spune că lucrările sunt finalizate în proporție de 50%. În acest moment, s-au deschis noi fronturi de lucru pentru finisori, astfel că în zilele următoare vor începe lucrările de placare cu gresie, faianță, rigips. În acest moment trebuie să accelerăm lucrările, și asta vom face, pentru că e important ca muncitorii să acopere toate șantierele începute. Vor fi aduși cca 400 de muncitori pentru a realiza toate finisările necesare”, a spus viceprimarul Mircea Mălan.

s3

Lucrările la Complexul Wellness Termal Nymphaea sunt realizate în proporție de cca 50%, astfel: dezafectări – 100%, amenajări peisagistice – 20%, amenajări exterioare – 10%, parcare – 30%, clădirea bazinelor acoperite – 35%, clădiri pentru alimentație publică – 30% și bazine exterioare – 50% –

s8

Ștrandul Municipal avea o capacitate de doar 500 de locuri, pe când Complexul Wellness Termal Nymphaea va avea 1000 de locuri.

Proiectul prevede în total 12 bazine interioare, 6 bazine exterioare şi 10 aquatobogane. Totodată, complexul va fi dotat cu o parcare cu 311 locuri pentru autoturisme și autocare.

Sursă foto: Oradea.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here