Șef nou la serviciul de Ambulanță Bihor!

0
65

Un nou scandal apare în presă, împreuna cu numele Ministrului Oprea, dar de această dată, nu pentru folosirea vreunei coloane oficiale, ci pentru numirea făcută în cadrul Serviciului de Ambulanță Bihor.

 

Noul șef al Serviciului de Ambulanță Bihor, nu doar că nu este cadru medical sau un manager care să fi avut tangențe cu sistemul medical, ci activitatea lui de până în urmă cu câțiva ani s-a rezumat la vânzarea de haine în Piața Cetate din Oradea. Este vorba de domnul Gheorghe Pintea, actual șef al UNPR Bihor.

Acesta a intrat în politică acum 5 ani, în 2010, în partidul atunci aflat sub conducerea lui Gigi Becali, urmând ca apoi să intre în UNPR. Semn al aprecierii ministrului Oprea față de domnul Pintea, acesta a fost chiar avansat la gradul de colonel, în 2010, conform interviului acordat pentru Bihoreanul. În baza a ce? Gheorghe Pintea a făcut armata la trupele de Securitate în anul 1989, urmând ca apoi să fie lăsat la vatră cu gradul de sergent.

La 5 ani de la avansarea în grad a domnului Pintea, primește o nouă avansare, iar de această dată în cadrul unei instituții publice foarte importante, iar angajații se consideră umiliți. „E cea mai mare umilință pe care o suportăm din punct de vedere profesional în ultimii 25 de ani”. Acesta este răspunsul unui angajat, întrebat fiind care îi este părerea privind numirea noului șef.

 

Sursa foto: http://www.aktual24.ro/

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here