Atenție! Mai multe drumuri din Bihor vor fi închise până la primăvară !

0
53

Prefectura Bihor anunță închiderea mai multor drumuri județene și forestiere până la primăvară.


Drumurile și sectoarele de drum ce vor fi închise sunt:

  • Drumul judeţean DJ 763 pe sectorul de la km 19+650 până la km 35+100 (Boga – Cabana Padiş) a fost preluat în administrare de către Consiliul Judeţean Bihor în anul 2007, fiind un traseu de munte sinuos, va fi închis circulaţiei publice.
    Totuşi, pentru a veni în sprijinul turiştilor, acest sector de drum va fi deschis temporar circulaţiei publice în intervalul 15 decembrie 2015 – 20 Ianuarie 2016.
  • Drumul forestier Baraj Leşu – Stâna de Vale se prezintă astfel:
  • pe tronsonul Baraj Leşu – Coada Lacului este în proprietatea Comunei Bulz şi în administrarea Consiliului Local al comunei Bulz – acest sector de drum poate fi deschis circulaţiei rutiere în perioada sezonului rece 2015- 2016, prin hotărârea administratorului drumului,
  • sectorul de la Coada Lacului – Platou Valea Iadului este în domeniul public al Statului şi în administrarea R.N.P. – Romsilva – acest sector de drum va fi închis circulaţiei rutiere în sezonul rece 2015 – 2016;
  • sectorul Platou Valea Iadului – Stâna de Vale este în proprietatea Comunei Budureasa şi în administrarea Consiliului Local ale comunei Budureasa – acest sector de drum va fi închis circulaţiei rutiere în sezonul rece 2015 – 2016.
    Precizăm faptul că aceste 3 sectoare de drum nu se află în administrarea Consiliului Judeţean Bihor.
  • Drumul judeţean DJ 767 pe sectorul de la km 10+940 până la km 27+763 (Dobreşti –Vârciorog) fiind un sector de drum pietruit, cu traseu sinuos şi cu o stare de viabilitate rea, va fi închis circulaţiei publice.

Sursă: Prefectura Bihor

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here