Orădenii sunt invitați la prima ediție a Târgului de Crăciun

0
48

În acest an Primăria Oradea va organiza în incinta Cetății Oradea prima ediție a Târgului de Crăciun.

Vineri, 4 decembrie 2015 la ora 17:00 se va da startul Târgului de Crăciun din Oradea. Orădenii sunt așteptați în număr cât mai mare la inaugurarea târgului când vor putea asista la un concert de colindesusţinut de coruri teologice aparţinând mai multor confesiuni.

Târgul de Crăciun se va desfășura în perioada 4 – 31 decembrie în intervalul orar 12:00 – 21:00 (în zilele de luni până vineri, inclusiv) şi 10:00 – 21:00 (în zilele de sâmbătă şi duminică).

Primăria a instalat peste 30 de căsuțe de lemn de unde vizitatorii își vor putea achiziționa : produse alimentare tradiţionale, ciocolată de casă, turtă dulce, produse de patiserie, decoraţiuni şi cadouri de sărbători, aranjamente florale, felicitări şi suveniruri, vin şi pălincă naturală din fructe, precum şi altele.

Municipalitea a pregătit programe speciale și pentru copii, astfel încât copiii care vor veni la Târgul de Crăciun însoţiţi de părinţi sau de cadrele didactice vor putea să participe la Atelierele lui Moş Crăciun din cadrul Târgului, fiind organizate totodată și ateliere de creaţie mesteşugărești și pentru adulți.  Orarul acestora va fi afișat la intrarea în ateliere, părinții având posibilitatea de a programa copiii.

Tot în cadrul târgului, copiii vor putea să lase mesaje Moşului într-o urnă special amenajată pentru acest eveniment. Moş Crăciun va fi prezent la Târg în fiecare zi, între orele 17:00 – 20:00, de luni până vineri, sâmbăta între orele 12:00 – 15:00, iar în zilele de duminică între orele 16:30 – 19:30. Moşul va avea amen

Sursă articol & foto: Primăria Oradea

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here