Aushopping Oradea: kilometrul zero al shoppingului inteligent! ! FOTO !

0
874

Immochan a finalizat lucrările de renovare și de extindere a Centrului Comercial Auchan Oradea Sud, sub un nou concept:Aushopping Oradea.

București, 10 decembrie 2015 – Lucrările de renovare și de extindere a Centrului Comercial Auchan Oradea Sud s-au finalizat, noul spațiu oferind o gamă variată de servicii și o experiență inedită de shopping sub un nou concept: Aushopping Oradea. Astfel, noul centru Aushopping Oradea, situat pe Calea Aradului nr. 87, îi așteaptă pe orădeni începând cu 11 decembrie să se bucure de beneficiile pe care le oferă.

Din luna septembrie a acestui an, Centrul Comercial Auchan Oradea Sud și-a desfășurat activitatea în paralel cu lucrările de renovare și de extindere a spațiului comercial.

Într-o primă etapă, a fost finalizată extinderea suprafeței de vânzare a hipermarketului Auchan, deschis în noul format în data de 7 octombrie. Hipermarketul Auchan și-a extins suprafața de la 6.200 mp la 9.600 mp, o creștere de 55% a suprafeței totale de vânzare, devenind astfel cel mai mare hipermarket din Oradea.

Cea de-a doua etapă a adus în Oradea mult așteptatul magazin Decathlon, la sfârșitul lunii octombrie. În același timp, magazinul JYSK a fost relocat, pentru a îmbunătăți accesul clienților.

În această lună, toate lucrările au fost finalizate, iar noul Centru Comercial oferă comunității locale un spațiu amenajat inteligent, un pachet extins de servicii și o experiență inedită de shopping sub un nou concept: Aushopping Oradea.

„Ne bucurăm că putem reda comunității locale un centru comercial modern, care reconfigurează modul în care facem shopping și oferă o experiență inedită clienților. Ne-am dorit ca lucrările de renovare și de extindere să se desfășoare în paralel cu activitatea centrului comercial și vrem, pe această cale, să le mulțumim comercianților și clienților pentru înțelegerea acordată.

Aushopping Oradea este o relansare prin care ne intenționăm să oferim confortul unui shopping accesibil și inteligent. Noul concept oferă multiple beneficii pentru clienți prin gama variată de servicii, prin suprafața extinsă a hipermarketului Auchan și branduri internaționale noi, totul într-o atmosferă plăcută. Vom continua acest demers și în celelalte comunități în care suntem prezenți, pentru a aduce o valoare adăugată experienței de shopping”, afirmă Tatian Diaconu, Director General Immochan România.

Aushopping Oradea oferă o gamă extinsă de servicii, acces gratuit la internet, un spațiu de joacă pentru copii și evenimente care vor fi organizate periodic. În plus, o serie de mărci internaționale și naționale vor completa experiența de shopping prin magazine noi care și-au deschis deja porțile sau care se vor deschide în perioada următoare. Astfel, orădenii se vor bucura de mărci noi precum Decathlon, CCC și Pepco.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here