AquaParcul Nymphaea se deschide în luna mai !

5
201
aquaparcul nymphaea

Astăzi , 15 ianuarie 2016, primarul Ilie Bolojan a ținut o conferință de presă în care a prezentat și stadiul lucrărilor la complexul wellness termal nymphaea.

Edilul preconizează că cel mai probabil aquaparkul nymphaea se va deschide la începutul lunii mai.

„Lucrările la acest proiect sunt în curs de execuție și estimăm că acest obiectiv va intra în funcțiune la începutul lunii mai a acestui an. Conform contractului de finanțare, Administrația Domeniului Public ar urma să fie administratorul acestui activ, suntem în prezent în discuții cu reprezentanții ADP, dar există și posibilitatea să găsim o formulă de preluare a unei expertize de la companii specializate în acest domeniu”, a spus primarul Ilie Bolojan.

Vă reamintit că complexul wellness termal va avea în total 12 bazine interioare, 6 bazine exterioare şi 10 aquatobogane. Totodată, complexul va fi dotat cu o parcare cu 311 locuri pentru autoturisme și autocare.

Facebook Comments

comments

5 COMENTARII

  1. Trebuie sa vedem partea buna a lucrurilor.Pina la acest primar pe care l-am votat ,nimenea nu a facut nimic.Am fost multumiti de ex. Cu NIMICUL realiat de Filip.Acum nu conteaza cit si de unde au fost facute investitiile ,conteaza ca orasul nostru este foarte frumos.,asta numai datorita primarului nostru.Nu spun ca n-ar mai trebui facut cate ceva dar sunt convinsa ca Oradea este printre cele mai frumoase din tara.Respect d-nului primar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here