27 de străzi vor fi asfaltate in acest an. Vezi care sunt acestea !

10
70
străzi asfaltate

Municipalitata orădeană a prezentat săptămâna aceasta proiectele pe care dorește să le finalizeze în acest an. Printre acestea se numără și asfaltarea a 27 de străzi din municipiu.

Străzile care vor cunoașt asfaltul în acest an sunt: Clopoţeilor, Copacilor, Caraşului, Ecaterina Varga, Govorei, Măgurei, Olteţului, Pelinului, Salciei, Sirenei, Verii, Argeşului, Buzăului, Constantin Mille, Gheorghe Ţiţeica, Vasile Pârvan, Ciocăriliei, Fluturilor, Liliacului, Coriolan Hora, Dealului, Cântăreţului, Drumul Hotarului, Pionerilor, Francisc Hubic, Rommer Floris, Daliei.

Pe lângă străzile prezentate mai sus, se va turna stratul de uzură al carosabilului și în cartierul Europa.

Facebook Comments

comments

10 COMENTARII

  1. Sa inteleg ca str Barcaului nu intra nici anul asta bine ca intram la inpozitare inzona unu faceti din ea daca se poate depozit de gunoaie numai o alee lasati pe unde trece autobuzul daca se vor trezi si napastuiti aia.

    • Luna trecuta am plceat doua nopti de-acasa. Singura. Si am crezut ca micutul va suferi masiv. Dar nu a plans si nu a dormit mai rau ca-nainte. A mancat, s-a jucat si a ras. Cand m-am intors s-a lipit de mine si s-a bucurat. Nu s-a suparat si nici n-a fost stresat de cat ori deschideam usa cum ca as putea disparea iar. Cred ca pentru ca ati fost atat de atasate, deja are foarte multa incredere in tine si stie ca nu o abandonezi! Zic si eu, ca sa iti fie inima putin mai usoara! O sa fie bine Big hug amandurora.

  2. si eu asi vrea sa stiu strada lacrimioarei si milcovului cand va fi asfaltat din 1998 stau aici si de atunci numai promisiuni primim dar suntem zona A. multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here