Student înjunghiat în căminul Universității Oradea!

7
18
student injunghiat

Din primele informații pe care le avem pănâ în acest moment se pare că un student a fost înjunghiat de un coleg în incinta internatului de băieți al universității din Oradea.

Totul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți în jurul orei 04:00 .  Se pare câ victime nu era cazat în internat, acesta a venit să doarmă în camera unui coleg de-al său. Fiind în stare de ebrietate , victima ar fi făcut scandal în internat, motiv pentru care agresorul l-a întelepat cu un cuțit de bucătărie în omoplat.

Victima a fost transportată la spital , unde este internată în acest moment.

Vom revenii cu mai multe detalii

Facebook Comments

comments

7 COMENTARII

 1. Ce atitudine ia universitatea din Oradea?! Sper ca persoana care a injunghiat colegul lui de Universitatea este expulzat la ora acasa fara drept de a intra intr-o alta Universitatea in Tara….astept de comportament nu trebuie trecut cu vederea…. Degeaba faci o facultate daca nu esti in stare sa controlezi faptele tale….expulzat din toate formele de invatamint…

 2. „tanti” Sabrina nu te supara dar daca ai fi stat si tu in acel camin i-ai da dreptate agresorului!

  1 VICTIMA nu avea ce cauta in camin.
  2 VICTIMA era în stare de ebrietate
  3 VICTIMA deranja pe tot caminul
  4 VICTIMA l-a atacat pe „agresot” (sigur „agresorul” a iesit afara sa ii spuna sa inceteze)

  Deci, eu as zice ca privim din unghiul gresit si „Victima” ar fi trebuit sa fie personajul negativ iar „agresorul” o victima caci din pricina unui betiv i-a fost distrusa viata.

  Si sa nu imi spui ca trebuia sa anunte paza caci te asigur eu ca nu e prima data cand se intampla chestii de genu iar paza nu face absolut nimic.

 3. Sabina de ce spui asemenea cacat? Cum zice FostStudent :”1 VICTIMA nu avea ce cauta in camin.
  2 VICTIMA era în stare de ebrietate
  3 VICTIMA deranja pe tot caminul
  4 VICTIMA l-a atacat pe „agresot” (sigur „agresorul” a iesit afara sa ii spuna sa inceteze)”

  Cum e de vina agresorul cand vine ceva betivan imputit peste el/ea in camera si face scandal? Mai pui si nume de femeie, daca venea cv betivan sa faca scandal la tine in camera si mai baga si niste glume de viol sa te vad eu cum ai fi dormit tu dupa. Dar hai ca tine mai bine dupa aia te si dadeam afara din toate facultatile din tara. Ca daca te f*** viata hai te f**** si mai departe.

  @FostStudent Paza la orice se baga cand nu e rost de scandal, ca de este nu se baga numai daca nu cumva ii platesti in valuta si destula.

  • nu spun ca nu se baga… dar… sa fim realisti…
   paza vine…tine o scurta mustrare de care baiatul oricum a doua zi nu isi va mai aminti nimic si.. e doar o chestiune de timp pana se va repeta din nou aceasta experienta.

   dar a doua zi tot tu cel care suni esti luat la rost de administrator… cum ti-ai permis sa suni? ca „suntem” noi intre noi, ca trebuia sa anunti seful de palier etc etc etc deci.. tot tu esti tras la raspundere!

   oricum ultima data cand am fost in caminul acela era o foaie in care se zicea ca intre orele x si intre orele y nu se face galagie.. amenda suma z.
   Cati bani crezi ca s-au strans?
   (si te asigur eu ca se face galagie in acele intervale!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here