CSM victorioasă în fața Craiovei

0
24

CSM CSU Oradea a câștigat etapa a 18-a din sezonul Ligii Naționale de baschet masculin, disputată acasî în compania echipei SCM U Craiova.

Echipa oradeană a punctat a patra victore consecutivă din campionat, câștigând vineri la scorul de 75 – 70, și și-a păstrat poziția de lider în clasament.

Oaspeții ne-au pus în dificultate, găsind deseori ținta de la mare distanță, inclusiv un coș norocos marcat de Cătălin Burlacu, de la mijlocul terenului în ultima secundă a sfertului.

Totuși, jucătorii noștri nu au întârziat cu replica. Sean Barnette, declarat și cel mai eficient jucător al CSM în meciul cu Craiova, a reușit un total de 12 puncte dar semnificative recuperări și pase decisive în cele 30 minute de joc.

Un alt jucător al cărui prestație a consolidat victoria CSM a fost Radovan Markovic, fiind și principalul marcator în meciul de vineri. Acesta a oferit din nou siguranța în rândul echipei și suporterilor, marcând fără emoții loviturile de pedeapsă din finalul tensionat al meciului.

De remarcat a fost și contribuția lui Zupan, proaspătul jucător al CSM. Cunoscută fiind problema de auz a acestuia, Zupan a fost susținut din sală și de un grup de surdomuți, venind să-l susțină cu pancarte care purtau numele slovenului.

Cristian Achim, antrenorul CSM a declarat după meci: „Am depus un efort foarte mare, la fel ca şi echipa adversă, de altfel. Din punctul meu de vedere a fost un spectacol deosebit, la care au contribuit ambele echipe din plin.”

Asa a și fost, un spectacol deosebit de care ne-am bucurat din plin! Hai CSM! S-o ținem tot așa.

Photo Credit: Roby Boros

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here