F.C. Bihor, „omor” cu premeditare?

0
162

Finalul trist al F.C. Bihor!

„Respinge ca nefondat recursul declarat de recurentul debitor Clubul Sportiv Fotbal Club Bihor Oradea în contradictoriu cu intimaţii creditori Szatmari Alexander Stefan, Muzsnay Zsolt , SC Trameco SA, DGRFP Cluj-Napoca prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bihor, Dulău Dorin Raul şi lichidator judiciar RVA Oradea Insolvency Specialists SPRL în reprezentarea debitoarei CS FC Bihor Oradea împotriva Sentinţei nr. 1235/F din 6 octombrie 2015 pronunţată de Tribunalul Bihor pe care o menţine în totul. Fără cheltuieli de judecată în recurs. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 12 ianuarie 2016“

Asa suna „certificatul de deces” al echipei bihorene, cea mai veche echipa de fotbal din Romania. F.C. Bihor s-a chinuit pana in ultima clipa sa reziste soartei care parca ii era premeditata. Echipa fusese victima unor deturnari de fonduri, fiind scufundata incet, dar sigur, de catre falsii finantatori ai acesteia, printre care se numara atat Consiliul Judetean Bihor cat si clujeanul Giurgiu. Praf in ochi! O echipa cu o asemenea istorie si palmares a ingenunchiat intr-un final, in ciuda eforturilor depuse de Presedintele clubului, Mircea Fodor, si suporterii acesteia.

Circula totusi un zvon cum ca structura F.C. Bihor va fi preluata de clubul sportiv municipal Oradea (CSM), al carui Presedinte este Florin Birta si care s-a aratat interesat de preluarea echipei de juniori ai Bihorului, si nu numai.

Totusi, ramane un mister de ce a trebuit sa moara istoria si numele F.C. Bihor daca municipalitatea are interes pentru fotbalul bihorean? De ce nu s-au implicat in salvarea Bihorului ci se vrea un artificiu de adoptie artificiala a echipei?

Ramane si intrebarea. F.C. Bihor, „omor” cu premeditare?

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here