Potențialii candidați PSD la Primăria Oradea

0
50
candidatii psd oradea
candidatii psd

În acest weekend a avut loc la sediul PSD Bihor Comitetul Executiv. În cadrul acestui for s-au discutat posibilele variante de candidați pentru primăria Oradea.

Președintele filialei județene a PSD, Ioan Mang, a declarat faptul că la nivel de municipiu se va realiza un sondaj, iar în urma lui, se va afla cine este cel mai bine văzut psd-ist. Cei cinci candidați ai PSD Oradea pentru funcția de primar sunt: Prefectul Claudiu Pop, directorul AJOFM Csaba Bekesi, directorul AJPIS Felix Cozma, consilierul local Adelina Coste, și omul de afaceri Eduard Debelka.

Prefectul Claudiu Pop s-a remarcat prin diversele intervenții în favoarea referendumului privind unirea Oradiei cu Sînmartinul, lucrări de infrastructură precum porțiunea de drum dintre Oradea și Beiuș, podul Densușianu, scoaterea municipiului din perimetrul de exploatație petrolieră a celor de la NIS.

Directorul AJOFM Csaba Bekesi poate să fie un potențial candidat datorită imaginii pozitive pe care a câștigat-o din buna administrare a agenției. Sutele de audiențe și miile de oameni pe care i-a cunoscut și i-a ajutat, poate să îi confere un atu important în câștigarea primăriei Oradea. La fel se poate spune și despre directorul AJPIS Felix Cozma. Imaginea bună pe care o are în rândul oamenilor, îl poate ajuta și pe acesta să obțină un punctaj bun în sondaj.

Consilierul local Adelina Coste s-a evidențiat prin determinarea cu care ia de fiecare dată cuvântul în cadrul ședinelor de consiliu local. Încercarea de a argumenta de fiecare dată luările de cuvânt, combativitatea de care dă dovadă, o pot ajuta în notorietate și într-o clasare mai bună în sondajul realizat de PSD.

Omul de afaceri Eduard Debelka deși este un membru vechi de partid, nu s-a evidențiat public. Soția acestuia, consilierul local Lilla Debelka, a ieșit mai mult în evidență prin luările de cuvânt și acțiunile sociale în care s-a implicat.

Sondajul va releva cine este cel mai bun candidat pentru primăria Oradea, dar oricine ar fi, poate e mai bine să meargă în echipă, decât singur.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here