Președinele pierde încet procente!

0
24

După ultimele declarații în presă ale Președintelui României, Klaus Iohannis, acesta a pierdut peste 10.000 de fani!

Miercuri seara, Klaus Iohannis a dat o declarație controversată, legat de evacuarea postului Antena 3, declarație ce nu a rămas nesancționată de către cei care până acum îl apreciau.

Cu toate că demersurile A.N.A.F. vin în urma unei hotărâri judecătorești definitive, președintele a declarat că „libertatea de exprimare nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă din partea A.N.A.F. mi se pare nepotrivită, dacă nu discutabilă”.

În urma acestei declarații, fanii lui Iohannis au început să îl sancționeze, acesta pierzând în medie 6 fani per minut, iar până la acest moment, cifra se ridică la peste 10.000 de fani pe Facebook.

Alții au declarat că deși au stat ore întregi la coadă pentru a-l vota, acum ar sta tot atât pentru a-l demite.

„Eu și mulți ca mine, sunt unul ce a votat pentru, Klaus Iohannis-Președinte, însă după declarația de azi privind televiziunile ce au aruncat cu noroi în dvs. mă simt un fraier(…)Respectarea legii a ajuns să devină un abuz?(…)Suntem dezamagiti de dvs..Legea trebuie sa fie egală pentru toți!!!” a comentat pe pagina de socializare a președintelui, Marian U., un susținător al acestuia.

Ca și Marian sunt mii de comentarii, majoritatea acide cu privire la declarațiile președintelui, mulți punând în discuție ipoteza potrivit căreia, Iohannis a făcut această declarație, deoarece este și el în această situație, cu casele pierdute în instanță!

Dacă acest trend va continua, Președintele României, va pierde un număr foarte mare de susținători, dat fiind că penalizările în mediul online au devenit noua formă de revoltă a generației tinere.

Sursa foto: Facebook – Klaus Iohannis

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here