Sediu nou pentru S.O.S. Autism Bihor.

0
91

Asociația S.O.S. Autism Bihor s-a mutat  în casă nouă.

Ieri, în prezența mai multor oficialități, s-a tăiat panglica la noul sediu al S.O.S. Autism, situat pe strada Miron Pompiliu, numărul 5. Inaugurarea oficială vine la un an distanță după ce clădirea a intrat în administrarea  asociației, perioadă în care reprezentanți  asociației s-au ocupat cu renovarea și doatrea sediului.

Lucrările de renovare și dotare au fost  efectuate de către părinții copiilor care beneficiază de serviciile asociației, prin muncă voluntară și cu sprijinul financiar al câtorva firme bihorene.

În continuare mai există lucrări de efectuat, cum ar fi amenajarea unei  camere  senzoriale, care necesită un aport financiar sporit.

Anul acesta, pe 2 aprilie, zi consemnată ca fiind Ziua Internațională a Conștentizării Autismului, asociația va organiza Balul Albastru, eveniment care nu se află la prima ediție, bal în cadrul căruia se va organiza o strângere de fonduri  destinate ajutorării asociației.

Dacă anii trecuți a fost luminat cu albastru Teatrul de Stat Regina Maria,  pentru a marca semnificația zilei de 2 aprilie, anul acesta va fi luminat restaurantul în care se va desfășura balul caritabil, a precizat  președintele asociației  Simona Zlibuț.

Sursa foto: Facebook

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here