O nouă victorie!

0
29

CSM U ORADEA – SCM U CRAIOVA 98 – 76

Partida se anunța una dificilă pentru echipa orădeană, găzduindu-i pe cei de la SCM U Craiova, o echipă puternică și al cărei joc e greu de anticipat. Burlacu, Popescu și Hargrove au fost de această dată un trio fără de succes pe terenul echipei noastre, neizbutind să se opună avalanșei de 12 victorii consecutive pe care și le dorea CSM U Oradea.

E adevarat, avem 12 victorii consecutive, un nou record pentru CSM, 10 în Campionat și 2 în Cupa României, și toate acestea de când a aterizat Miha Zupan la CSM, fapt pentru care unii îl consideră talismanul norocos al echipei.

Meciul cu Craiova s-a arătat destul de strâns la început, dar am reușit să ne desprindem la punctaj prin contribuțiile importante a lui Lucic, Barnette, Nuhanovic și Markovic.

Primele 30 minute de joc, echipa noastră s-a arătat net superioară oaspeților iar asta a creat posibile frustrări în rândul echipei adverse, întrucât în sfertul 4, la îndemnul antrenorului Craiovei, jucătorii au început să faulteze intenționat și să fie eliminați. Au ajuns astfel să joace în 4 oameni, sfidând așadar jocul de baschet și sfidând suporterii.

Au vrut să transforme o victorie fără drept de contestație pe care au reușit-o ai noștri într-o mascaradă de condamnat.

Astfel, CSM U Oradea rămâne de neînvins de 12 etape și sperăm că acest număr să crească.

Urmatorul meci e vineri, 04.02, în deplasare la BC Mureș.

Succes!

Sursa foto: csmoradea.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here