Primăria Oradea campioană în clasamentul ANRP!

0
43

Conform unui comunicat al Autorității Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, Primăria Oradea a soluționat în timp record un număr de 155 de dosare de retrocedare.

ANRP a solicitat prefecţilor informări cu privire la modul în care autorităţile locale au pus în aplicare, în anul 2014, prevederile Legii 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist.

Răspunsul primarului, Ilie Bolojan, arată faptul că, la data de 31.12.2014, Primăria Oradea avea în lucru 552 de dosare depuse în baza Legii nr. 10/2001, iar la data de 01.01.2015, mai avea în lucru 397 de dosare.

Altfel spus, administrația orădeană a soluționat în noaptea dintre ani, un număr impresionant de 155 de dosare, fapt ce a ajuns în atenția conducerii Autorității Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, care a atras atenția că această problemă a restituirilor nu cade doar în sarcina autorităţilor statului, ci şi în a celor la nivel local.

Sursa foto: oradea.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here