Angajări la Renault! Se caută 500 de persoane!

0
29

Grupul Renault are în plan recrutarea a 500 de persoane cu studii superioare ca urmare a noilor proiecte desfășurate în România.

În acest moment, în țara noastră, Grupul Renault are 17.000 de angajați și are în plan angajarea altor 500 de persoane cu studii superioare și competențe tehnice și lingvistice.

Conform directorului executiv de resurse umane al grupului Renault, dat fiind că activitatea companiei crește în mod deosebit în zona de inginerie, sunt vizate posturile tehnice, anume pentru ingineri, dar în același timp, compania caută să angajeze și în zona de offshoring, pe partea de supply chain, post vânzare sau studii de piaţă, cu oameni specializați în competențe lingvistice.

Majoritatea celor angajărilor, și anume aproximativ 300 de locuri, se vor face în cadrul centrului de inginerie ale francezilor, care este cel de al doilea cel mai mare dupa cel existent în Franța.

În zona de activități de tip off shore, sunt vizați cei cu studii superioare și abilități lingvistice, în principal limba engleză, dar și cunoașterea limbii germane și franceze reprezintă un avantaj.

Sursa foto: renault.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here