Samsung patentează lentilele de contact inteligente!

0
96

În viitor, oamenii ar putea purta lentile de contact inteligente cu cameră incorporată.

Samsung a primit brevet, în Coreea de Sud, pentru lentilele de contact care proiectează imagini direct în ochii celor care le poartă, potrivit blog-ului SamMobile, citat de Mashable.

Camera încorporată și senzorii sunt controlate prin clipire, imaginile putând fi date de către un dispozitiv extern, precum un smartphone.

Potrivit SamMobiles, Samsung a început sa dezvolte lentile de contact inteligente pentru a crea o experiență a realității mai bună decât cea existentă prin intermediul Google Glass. Lentile de contact inteligente ar permite ca imaginile să fie proiectate direct în ochii unei persoane și ar fi mai invizibile.

Google deține două brevete pentru lentile de contact inteligente ale unor produse electronice flexibile și senzori care citesc substanțele chimice din fluidul lacrimal al ochilor purtătorului pentru a determina dacă nivelul lor de zahăr din sânge au scăzut la un nivel care să fie fatal.

Samsung a solicitat brevet pentru lentilele inteligente în 2014, dar, în același an, Google a primit brevete în S.U.A. pentru lentilele sale inteligente. Cu toate că Samsung a primit brevetul, nu este o dovadă definitivă că marele gigant va lansa un produs de consum.

SAMS2

Surse foto: google.com
Samsung/Korea Intellectual Property Right Service(KIPRIS)

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here