Un nou iPhone se anunță la orizont!

0
26

După lansarea modelului iPhone SE, se vorbește de înlocuitorul modelului 6 și 6S și apar tot mai multe zvonuri cu privire la acest model!

Zvonurile despre iPhone 7 vorbesc despre un smartphone mult mai subțire și cu o baterie mai mare decât cele din generația precedentă, iPhone 6 și 6S.

Noul iPhone se va numi PRO și va fi înlocuitorul oficial al lui iPhone 6Plus, și va beneficia de câteva opțiuni exclusive, cum ar fi integrarea a două camere foto în spate. Desigur că vesiunea standard a noului terminal mobil va beneficia doar de un singur senzor foto și un singur obiectiv.

Variantele disponibile pentru camera foto, nu este singura opțiune exclusivistă cu care se va lansa noul iPhone, acesta beneficiind și de un SmartConnector, pentru conectarea accesoriilor inteligente, cum sunt husele, tastaturi sau chiar și încărcare. Folosirea unui SmartConnector a fost folosit prima data pe iPad Pro, pentru conectarea tastaturii fără o conectare Bluetooth, de asemenea putând alimenta și accesoriile atașate.

În ceea ce privește dimensiunile noului iPhone, acesta va avea carcasa similara modelelor 6 și 6S, singurele diferențe vizuale fiind dungile pentru antene pe spate, care de această dată vor fi vizile doar sus și jos. De asemenea, camera foto de pe modelul Pro va asigura incompatibilitatea cu accesori deja inexistente, și căștile jack vor fi înlocuite cu unele ce se conectează prin intermediul mufei Lightning.

Cu toate aceste noi opțiuni disponile pentru iPhone 7/PRO, cei de la Apple nu vor oferi difuzoare stereo, iar spațiul lăsat de jack-ul audio va fi gol. În schimb, Apple va oferi spre vânzarea căști Bluetooth ce se vor încărca prin intermediul SmartConnector-ului.

Contrar celor apărute pe sursele mai vechi, modelul iPhone 7/Pro va rămâne cu display-ul de 5.5”.

Sursa foto: n4bb.com

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here