Un nou tip de țigări se lansează pe piață!

0
952

Producătorul de țigări, British American Tobacco, lansează pe piață un produs hibrid care combină elementele unei țigări clasice cu tehnologia actuală!

Noul sortiment de țăgări, reprezintă o alternativă la variantele tradiționale ale țăgărilor de până în prezent, fiind un nou tip de țigări electronice, care conțin nicotină dar și aromă de tutun.

Conform producătorului, acest nou model de țigări electronice nu prezintă riscul țigărilor electronice de până acum, care au fost catalogate drept periculoare, datorită substanțelor conținute.

Conform producătorului, noul sortiment se va numi „Glo iFuse” și este special creat pentru capsulele Kent Neopods, care conțin tutun și lichid, ce sunt activate prin încălzire și oferă gustul de tutun sub formă de vapori. De asemenea, acesta a mai declarat că pastila folosită pentru iFuse, va rezista aproximativ cât un pachet normal de țigări, iar țigara aproximativ 9 luni.

Capsula conține 0,13 grame de tutun și lichid ce include glicerol, propilenglicol, apa și nicotină, iar un asemenea pachet nou de țigări va conține țigara electronică, tubul protector de rezervă și o husă protectoare, prețul fiind aproximativ 100lei.

 

Dată fiind avansarea pe piață a noilor tehnologii pentru țigări, producătorul estimează p creștere de trei ori mai mare în următorii ani, de la 2.8miliarde de lire sterline la 8.5 miliarde.

Sursa foto: tabaccoreporter.com

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here