Legendarul Prince a încetat din viață!

0
17

Prince Rogers Nelson a fost găsit mort în această dimineața zilei de 21.04.2016, în studioul său de înregistrări, situat în Paisley Park, California.

Moartea cântărețului în vârstă de 57 de ani a fost anunțată pentru prima dată de TMZ, aceeași publicație care a anunțat și moartea lui Michael Jackson în 2009.

Potrivit şerifului local, Jason Kamerud, autorităţile au fost solicitate pentru o urgenţă medicală, găsind o persoană decedată. Conform presei americane, în prezent se cercetează cauzele decesului celebrului cântăreţ pop.

În urmă cu câteva zile artistul a fost tratat pentru gripă, după ce avionul său a aterizat de urgență, scrie Huffington Post. Un purtător de cuvânt de-al lui Prince a declarat pentru TMZ că artistul s-a simțit rău la ultimele sale concerte și starea i s-a înrăutățit pe avion. După aterizarea de urgență, Prince a fost dus la spital și externat trei ore mai târziu.

Prince a fost cântăreț, compozitor, instrumentalist și actor. Acesta s-a bucurat de o serie de hit-uri care i-au adus șapte premii Grammy. A vândut de-a lungul carierei sale peste 100 de milioane de albume. De asemenea, cântărețul a câștigat în 1985 un Oscar pentru „cea mai orginală melodie” cu piesa „Purple Rain”.

Legendarul Prince a fost căsătorit de două ori, prima dată cu Mayte Garcia și a doua oară cu Manuela Testolini.

Artistul american a primit o stea pe Rock n Roll Hall of Fame în 2005, când a interpretat melodia „While My Guitar Gently Weeps”, iar anul trecut, în decembrie, Prince i-a luat prin surprindere pe fanii săi, lansând, fără niciun anunţ prealabil, un nou album de studio, cu 12 piese.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here