Urmăriţi general şi intenaţional depistaţi la frontieră

0
28

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră bihoreni şi arădeni din cadrul I.T.P.F. Oradea au depistat şi predat, cinci bărbaţi de cetăţenie română, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general şi internaţional.

În data de 24.04.2016, la ora 08:48, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat la frontieră, ca pasager într-un autocar, care circula pe direcția Italia-Ungaria-România, cetăţeanul român Ionuţ Andrei M., în vârstă de 28 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că tânărul era căutat de autorităţile din România, acesta având de executat o pedeapsă de 3 ani, o lună şi 10 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.  

De asemenea, în data de 23-24.04.2016,în intervalul orar 22:00-16:00, la Vama Nădlac II, s-a prezentat în intervale orare diferite, cetăţenii români Sorin Călin B., în vârstă de 29 de ani, din judeţul Bihor, Marian D. de 27 de ani, din municipiul București și Constantin A. de 34 de ani, cu domiciliul în județul Timiș.

În momentul efectuării verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele lui Sorin Călin B. era emis un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea de 3 ani, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei, pe numele lui Marian D. era emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice, iar pentru Constantin A. era emis un mandat european de arestare emis de autorităţile din Italia.

Bărbaţii au fost predaţi unor echipe operative din cadrul I.P.J Bihor şi Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here