Pregătirile de 1 Mai și Paște din vamă au depistat doi urmăriți general!

0
27

Poliţiştii de frontieră au depistat şi predat echipelor de poliţişti, doi cetăţeni români care figurauca urmăriţi general!În data de 30.04.2016 în jurul 07:00, la Vama Borș, s-a prezentat cetăţeanul român Ion G., în vârstă de 48 de ani, din judeţul Iaşi, călătorind ca pasager într-un autocar care circula pe relaţia Italia-România.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de 5 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Mai târziu în aceeași zi, la Vama Nădlac, s-a prezentat cetăţeanul român Ion C., în vârstă de 26 de ani, din judeţul Argeş., călătorind într-un autoturism.

Și în acest caz, ca urmare a controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele acestuia era emis un mandat de executare a pedepsei de 10 luni de închisoare,  de către autorităţile române, pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la fals material în înscrisuri oficiale şi şantaj.

Cei doi bărbați au fost predaţi echipelor operative din cadrul I.P.J. Bihor şi Arad  în vederea luării măsurilor legale.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here