Educație „electorală” în universitate!

0
115

O universitate privată din Oradea a recurs la un curs practic de educație „electorală”!

D.C. Pop a postat pe pagina sa de socializare de cursul practic și improvizat de educație electorală, de care a avut parte fiica sa, studentă la Universitatea Agora.

Conform lui D.C. Pop, fiica sa a fost chemată de către profesoara de Drept Roman să meargă de urgență la facultate, unde împreună cu colegii săi, au fost îndemnați de profesoara lor și de directoarea ASCO să distribuie fluturași pentru PNL într-un cartier din Oradea.

Fiica mea este studentă la Universitatea Agora din Oradea. A fost sunată de o doamnă asistent univ. drd. Rath Boșca Laura Dumitrana care predă Drept Roman acolo, dacă poate să meargă de urgență la școala că au ceva de discutat și să mai sune și alți colegi să fie prezenți: Când au ajuns în sala de clasa studenții au fost șocați, doamna prietenă cu directoarea de la ASCO, liberala Arina Moș, a primit de la aceasta fluturași cu PNL și i-a trimis pe studenți să îi împartă în cartierul Prima din Oradea.”

Practicile de acest gen sunt interzise cu desăvârșire în mediul universitar, cu atât mai mult în cazul de față, studenții fiind folosiți pe post de „agenți electorali” ai PNL, profesorul abuzând de autoritatea sa de cadru didactic.

În mod normal, conducerea Universității Agora ar trebui să se autosesizeze și să sancționeze pe cei responsabili.

Sursa foto: univagora.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here