Facebook va aduce o schimbare majoră aplicației de Messenger!

0
30
Facebook Messenger va primi un upgrade începând din această vară, care va avea un impact major asupra tuturor utilizatorilor!

Aplicația Messenger a celor de la Facebook, reprezintă cea de a doua cea mai mare aplicaţie de mesagerie instantă din lume, raportat la numărul de utilizatori activi, și urmează să primească o criptare completă începând cu această vară.
Spre deosebire de WhatsApp, care reprezintă cealaltă aplicație a Facebook de mesagerie, în Messenger utilizatorii vor avea posibilitatea să aleagă dacă vor dori sau nu ca mesajele lor să fie criptate, deoarece criptarea nu va mai permite folosirea unor servicii oferite de aplicaţie, precum boţii bazaţi pe inteligenţă artificială.
În prezent Facebook Messenger are peste 900 milioane de utilizatori activi per lună, iar prin criptarea completă, denumită și criptare la ambele capete, informaţiile sunt criptate şi la nivel local, nu doar pe traseu, dar și pe dispozitivele de pe care sunt trimise şi pe cele la care ajunge informația.
Tehnologia a fost explicată mai ințelesul tuturor de cei de la Facebook, în ideea că nimeni nu poate vedea ce conţine acel mesaj. Nici infractorii cibernetici, nici hackerii, regimurile opresive. Nici chiar cei de la Facebook.
Sursa foto: news.en.softonic.com

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here