Accident rutier grav în județul Bihor!

0
99

Luni, 06.06.2016, în jurul orei 19,00, a avut loc un accident rutier între localităţile Urvind şi Uileacu de Criş, mai multe persoane aflate într-un autoturism fiind grav rănite.

Echipajele pompierilor militari din cadrul Stației Aleșd s-au deplasat la locul accidentului, fiind prezente un echipaj de descarcerare și unul de prim ajutor calificat, două echipaje din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea, cu autospeciala de descarcerare grea şi autospeciala de transport personal şi victime multiple, echipajul de prim ajutor calificat al Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea precum şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Ajunşi la locul accidentului, au găsit trei adulţi încarceraţi în autoturism şi două fete minore, aflate în afara autovehiculului, toate victimele fiind în stare de inconştienţă.

Forţele de intervenţie au evacuat pe cele trei persoane încarcerate în autoturism şi le-au acordat îngrijirile medicale de urgenţă victimelor, patru dintre acestea necesitând intubarea.

Cele două fete, cu vârste de 10, respectiv 12 ani, femeia în vârstă de 37 ani şi cei doi bărbaţi, de  47 și respectiv 44 de ani, au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean.

foto 1

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here