Se anunță o altă iarnă friguroasă!

0
13

Frigul îndurat de către orădeni în această iarnă, se pare că va reveni în acest an!

Pentru acest an, s-au anunțat că vor intra în programul de reabilitare aproximativ 11 kilometrii de rețea, care ar fi trebuit finalizați până în luna iunie, însă, cum banii s-au terminat, au reușit doar să se apuce de câteva sute de metrii și totul este pe pauză în acest moment.

Conform demersurilor efectuate la începutul anului 2015, lucrările de reabilitare a celor 20 de kilometrii de rețea în cele 20 de zone ale orașului, au fost adjudecate companiei Electromontaj, firmă ce a lucrat și la prima etapă a reabilitării acestora.

Durata de reabilitare a celor 20 de km de rețea ar fi trebui să dureze în total, 10 luni, însă, este pe loc repaus la acest moment.

Deși programate pentru cea de a doua jumătate a lunii martie, în paralel pe mai multe zone ale orașului și cu termen de finalizare pentru luna iunie, până în prezent s-au efectuat aproape 5% din cei 11 km rămași.

Riscul pentru orădeni este că în această iarnă vor fi nevoiți să îndure din nou frigul din locuințe pe durata cât se vor efectua lucrările, datorită lipsei la acest moment a fondurile U.E. necesare.

Sursa foto: viata-libera.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here