Grav accident rutier între Brașov și Făgăraș! Un autocar plin cu copii s-a răsturnat!

0
142

Un autocar plin cu zeci de persoane, din care majoritatea copii, s-a rasturnat în dreptul localității Persani, între Brașov și Făgăraș.

Autocarul transporta elevi de la Colegiul de Artă „Octav Bancilă” din Iași, precum și de la Palatul Copiilor din Iași, care mergeau la un festival de folclor spre Arad.

Informațiile legate de numărul pasagerilor din autocar sunt contradictorii, în contextul în care Ministerul de Interne a afirmat că în autocar se aflau 27 de persoane, iar Ministerul Sănătății spune că erau 31, din care 28 de copii și trei adulți.

Informațiile până la acest moment sunt că patru persoane, din care trei adulți și un copil, au murit în urma accidentului.

În același timp sunt 22 de răniți, dintre care 16 în stare gravă, la fața locului fiind sosite mai multe ambulanțe fiind declanșat codul rosu de intervenție.

Unul din elevii din autocar, a declarat că grupul din care făcea parte era însoțit de doi profesori, și aceștia plecaseră din Iași la 5 dimineața, iar pe drum au făcut mai multe opriri. Conform tânărului, când au coborât în vale totul a scăpat de sub control.

Din informațiile furnizare de la Registrul Auto Român, autocarul implicat în accident era prevăzut cu 25 de locuri.

Sursa foto: mediafax.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here