Măsuri disciplinare împotriva României la Euro2016!

0
18

U.E.F.A. a deschis o procedură disciplinară împotriva României, după ce suporterii naționalei noastre au aprins torţe pe stadion la partida cu Elveția! 

În cel de al doilea meci de la Campionatul European, al naționalei, România şi Elveţia au terminat la egalitate, scor 1-1, însă joi, 16.06.2016, UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva României.

Motivul măsurii disciplinare este legat de faptul că suporterii naționalei noastre au aprins torţe pe stadion, după golul marcat de Bogdan Stancu.

În aceeași situație se află și Ungaria, unde tot din pricina fanii maghiari la meciul împotriva Austriei, aceștia au aprins torțe pe stadion.

Pe durata Campionatului European, Rusia a mai fost anchetată de U.E.F.A. din cauza incidetelor produse de către fanii ruşi la meciul cu Anglia.

Federaţia Rusă a primit o amendă de 150.000 de euro pentru incidentele provocate de către suporteri în timpul meciului cu Anglia, iar în comunicatul emis de U.E.F.A. s-a menționat că Rusia a fost descalificată cu suspendare, ceea ce înseamnă că în eventualitatea unui nou incident de acest gen, naţionala antrenată de Leonid Slutşki va fi eliminată de la Campionatul European.

Sursa foto: digisport.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here