TAROM lansează un nou serviciu pentru călători!

0
21

Tarom a anunţat că va lansa la jumătatea lunii august un nou serviciu pentru călători!

Serviciul va fi denumit  „Airfi” ce va permite călătorilor să acceseze o bază de date care va conţine ştiri, jocuri, reviste, filme dar și informaţii despre călătorie împreună cu o platformă pentru cumpărături şi o platformă de chat prin intermediul căreia pasagerii aeronavei pot comunica, conectarea realizându-se de pe propriul device prin conectarea la reţeaua „Airfi”.

Conform directorului general TAROM, „majoritate pasagerilor doresc să fie conectaţi la informaţie indiferent de timp şi loc. Cel mai dorit serviciu este accesul la internet, iar Tarom facem un pas în aceasta direcţie oferind serviciul Airfi. Având dimensiunea unei cutii de pantofi care cantăreşte 1,2 kg, Airfi este un dispozitiv, care montat la bordul aeronavei, permite pasagerilor noştri să se conecteze de pe propriile device-uri pentru a avea acces la platformă”.

Cu toate acestea, „Airfi” nu va permite accesul la e-mail sau reţelele de socializare, doar atunci când aeronava aterizează, iar informaţiile disponibile în baza de date „Airfi” se vor actualiza permanent.

În prima fază, TAROM urmeaza să instaleze acest serviciu pe aeronavele care parcurg distanţe lungi, iar treptat vor fi în dotarea întregii flote.

Sursa foto: b365.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here