Noul selecționer al României a ajuns în țară!

0
29

Răzvan Burleanu va anunța oficial joi, 07.07.2016, după Comitetul Executiv al F.R.F., noul selecționer al naționalei, după plecarea lui Anghel Iordănescu.

Numirea antrenorului german, Christoph Daum ca antrenor al naționalei de fotbal, este aproape iminentă.

Germanul de 62 de ani a ajuns la București și urmează să fie numit în cursul zilei de joi, 07.07.2016, după votul membrilor Comitetului Executiv al F.R.F.

Întrebat fiind dacă poate confirma zvonurile privind numirea sa drept selecționer al echipei naționale, Daum a fost reținut în declarații, afirmând doar că nu poate comenta acest aspect, „până nu văd cerneala uscată pe contract”.

Conform informațiilor „scurse” până la acest moment, este vorba de un contract pe o durată de doi ani, în urma căruia germanul ar primi un salar anual de aproximativ 1,1 milioane de Euro.

Ezitarea unui răspuns concret din partea tehnicianului german, vine ca urmare a informațiilor din presa românească din ultimele zile, cu privire la problemele cu drogurile din trecut a germanului, care au fost puse în discuție și de către Florin Prunea, membru în Comitetul Executiv F.R.F.

Confruntat cu acest aspect, Christoph Daum a declarat că „am crezut că am depăşit această poveste, nu vreau să încep să dau explicaţii din nou”.

În cazul în care va accepta postul de selecționer al naționalei României, Christoph Daum va deveni primul antrenor străin din istoria reprezentativei țării noastre.

Sursa foto: sampiy10.gazetevatan.com

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here