Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau!

0
35

Luni, a fost prezent la Oradea președintele executiv al Partidului Mișcarea Pupulară, Eugen Tomac.

Prezența acestuia are la bază numirea în funcţia de preşedinte interimar al PMP Bihor a arhitectului Cristian Puşcaş.

Numirea fostului liberal în funcția de președinte a popularilor bihoreni, a născut nemulțumire în rândul lor. Gabriela Eler, secretar general adjunct al PMP Bihor şi preşedinta organizaţiei de femei, a inițiat o petiţie prin care membrii PMP cer ca Puşcaş să nu le devină lider, preferându-l în continuare pe fostul jurnalist Daniel Meze, cel care a condus organizația și la aceste alegeri locale.

Petiția cuprinde peste 40 de membri ai partidului, liderii de organizaţii locale. Un aspect interesant este legat de faptul că mulți dintre aceștea şi-au dat „acordul verbal” pentru respectiva petiţie, nu şi semnătura. Principalul argument invocat privind nemulțumirea legată de numirea acestuia ca și președinte este legat de faptul că : ,,Domnul Puşcaş vine clar în acest partid să candideze la parlamentare, nepăsându-i de membrii din organizaţie.”

În pofida faptului că nu este dorit de către membri, Cristian Pușcaș vrea să continue, propunându-și să adune cât mai mulţi membri în PMP, să formeze organizaţii în toate comunele din Bihor până la alegerile parlamentare şi să restructureze organizația din Oradea.

Fostul consilier local se bucură de sprijinul conducerii  centrale a partidului, care prin vocea președintelui executiv, Eugen Tomac, l-a asigurat de tot sprijinul și încrederea, acesta nesfindu-se să-i critice pe nemulțumiți din partid, precizând faptul că, dacă partidul avea rezultate mai  bune  în Bihor, această  schimbarea la vârful filialei nu era necesară.

Sursa foto: feedler.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here