Buzoian prins cu acte false la frontiera de stat!

0
31

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un bărbat din judeţul Buzău care a prezentat, la intrarea în ţară, o carte de identitate românească falsă!

În noaptea de 11 spre 12 iulie 2016, în jurul orelor 01.00, la Vama Nădlac II, s-a prezentat pentru a intra în ţară, ca pasager într-un mijloc de transport internaţional, o persoana de sex masculin.

La efectuarea controlului de frontieră, bărbatul s-a legitimat cu o carte de identitate cu însemnele autorităţilor din România, poliţiştii de frontieră constatând că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări, unde s-a stabilit că este vorba despre cetăţeanul român Robert E, în vârstă de 36 ani, domiciliat pe raza judeţului Buzău.

Confruntat cu adevărul, buzoianul a declarat că nu ştia că documentul prezentat este fals si cu numele unei alte persoane.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals, fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here