Unul dintre cele mai așteptate terminale mobile va fi lansat în august!

0
37

Luna august, va marca lansarea unuia dintre modelele de terminale mobile, cele mai așteptate!

Samsung a trimis deja primele invitaţii pentru un eveniment „Unpacked”, unde este aşteptată lansarea noului Samsung Note7.

Evenimentul „7 Unpacked 2016” va avea loc pe data 2 august 2016 şi va fi ţinut în trei locuri simultan, iar locațiile alese pentru dezvăluirea noului Galaxy Note7 sunt New York, Rio de Janeiro şi Londra.

Cu toate că va avea loc simultan în trei locații diferite, doar evenimentul din Statele Unite va fi transmis live pentru toată lumea, începând cu ora 18.00, ora României.

Conform oficialilor companiei, Galaxy Note7 completează oferta de smartphone-uri de top existentă la acest moment, din care fac parte și modelele S7 şi S7 edge.

Până la data lansării oficiale, pe 2 august a.c., cel mai probabil nu vom afla informații multe, despre noul Galaxy Note7, însă conform trendului actual, este foarte posibil ca cei de la Samsung să lanseze un smartphone cu display de 5,7”, memorie de 6 GB, o cameră foto de 12 megapixeli cu un display curbat.

De asemenea, Galaxy Note7 ar putea fi primul terminal mobil smart care va fi echipat cu un locaş hibrid pentru carduri microSD şi UFS.

Sursa foto: dotdashes.com

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here