Un nou autoturism furat a fost depistat la frontieră!

0
37

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II – Csanadpalota au depistat un autoturism marca Renault Megane, condus de un cetăţean francez, în valoare de peste 6.000 euro, căutat de autorităţile din Franţa.

Miercuri, 20 iulie a.c., în jurul orei 04.00, la Vama Nădlac II s-a prezentat cetăţeanul francez Dzemal O., în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism marca Renault Megane, înmatriculat în Franţa.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind furat și cautat de autorităţile din Franţa în data de 19 iulie 2016.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul din Franţa, contra sumei de 5.000 Euro, însă de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte şi nu avea cunoştinţă că acesta este căutat de autorităţile franceze.

Autoturismul a fost evaluat la o valoare de piaţă de peste 6.000 euro și a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Arad până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Megane blu 3

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here