Prinși cu marijuana în torpedoul mașinii!

0
57

Poliţiştii de frontieră din Valea lui Mihai au descoperit în marijuana în torpedo-ul unui autoturism.

Marți 09 august 2016, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Valea lui Mihai, judeţul Bihor, s-au prezentat doi cetăţeni turci, B.M. şi B.I., ambii de 34 ani și cu domiciliul în Austria, călătorind cu un autoturism marca Mercedes-Benz.

Datorită comportamentului agitat al bărbațiilor, polițiștii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la cei doi, motiv pentru care au efectuat un control amănunţit asupra persoanelor şi autoturismului.

La verificarea autoturismului, polițiștii au descoperit ascunse în torpedo-ul autoturismului, în mapa cu documente a maşinii, 3 pungi ce conţineau o substanţă vegetală uscată şi mărunţită, de culoare verzuie, în greutate de 4,18 gr.

La cercetări amănunțite, s-a stabilit că substanţa vegetală îi aparţine lui B.I., care a declarat că substanţa este marijuana, pe care și-a procurat-o de la un cetăţean ale cărui date de identitate nu le cunoaşte, contra sumei de 100 euro, pentru consum propriu.

Substanţa vegetală a fost ridicată şi urmează să fie trimisă spre expertizare la un laborator de specialitate.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de „introducerea sau scoaterea din ţară precum şi importul ori exportul de droguri de risc fără drept” precum şi „cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu fără drept”, cazul fiind preluat de către procurorii D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Oradea în vederea continuării cercetărilor.

FOTO SUBST 3 FOTO SUBST 1 FOTO SUBST 2

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here