Șeful IPJ Bihor implicat într-un accident rutier în Brașov!

0
116

Şeful IPJ Bihor, chestorul Liviu Popa, a fost implicat, luni 05 septembrie a.c. într-un accident rutier în Braşov.

Chestorul Liviu Popa se afla în drum spre Bucureşti când aflat în depășirea unui autotren a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit o altă maşină, care venea din sens opus.

Conform declarațiilor „nu a fost nimic grav, de altfel eu îmi continui drumul spre Bucureşti cu aceeaşi maşină. Am vrut să depăşesc un TIR, am ieşit pe contrasens şi am lovit o maşină care venea din faţă”.

Liviu Popa a mai menționat că „nu au fost nici răniţi şi nici pagube materiale”.

Potrivit declarațiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, evenimentul rutier în care a fost implicat șeful nu a rămas înregistrat ca o simplă tamponare, dat fiind că o persoană a fost rănită.

„Şoferul de 48 ani din Bihor s-a angajat într-o depăşire, fără să se asigure, pe centura Braşovului, şi a intrat într-o coleziune cu o maşină care circula din sens opus. În urma accidentului, o doamnă de 36 de ani, pasageră în maşina lovită, a fost rănită uşor dar a refuzat internarea în spital”, pottrivit informațiilor oferite de către reprezentantul Poliţiei Braşov.

Ca urmare a incidentului rutier în care a fost implicat orădeanul, poliţiştii Serviciului Rutier Braşov au deschis pe numele chestorului Liviu Popa un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, care urmează să fie soluționat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea.

Sursa foto: Arhivă

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here