Decizie șoc în familia Băsescu!

0
34
Elena Basescu si Bogdan Ionescu ies din biseica Sfantul Spiridon, unde s-au casatorit religios, in Bucuresti, sambata, 1 septembrie 2012. EMIL BADEA / MEDIAFAX FOTO

După o căsnicie de doar de patru ani, Elena Băsescu, fiica fostul președinte al României a pus capăt mariajului său! 

Elena Băsescu a confirmat că mariajul său cu Bogdan Ionescu a ajuns la final, după patru ani petrecuți împreună.

Fata fostul președinte al României a confirmat pe pagina sa de Facebook, divorțul, atât în numele său cât și în numele fostul său soț, „Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect”..

Căsătoria celor doi a avut loc pe data de 1 septembrie 2010, iar la un an de la eveniment, s-a născut primul lor copil, Sofia Anais Ionescu Băsescu, urmând ca pe 31 ianuarie 2015, să vină pe lume cel de al doilea copil al cuplului Ionescu-Băsescu, un băieţel, botezat după numele bunicului, Traian.

Fostul președinte a declarat că divorțul Elenei nu îi va afecta pe cei doi copii ai mariajului cu Bogdan Ionescu, acesta declarând că „facem ce este mai bine pentru copii. Nu duc lipsa de nimic și ultimul lucru de care ar putea duce lipsă ar fi de dragoste. Toți îi iubim, ținem la ei”.

De asemenea, Traian Băsescu a mai spus, că înainte de a recurge la acest pas, cei doi s-au consultat cu părinții.

„Nu sunt supărat pe niciunul dintre ei. Dacă au constatat că nu merge, asta-i viața” a mai adăugat fostul șef al statului.

Sursa foto: eva.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here