Misiuni comune în trei județe de supraveghere a frontierei de vest!

0
43

Pentru a creşte gradul de siguranţă la frontiera de vest a României, poliţiştii de frontieră vor acționa în cadrul mai multor misiuni de supraveghere!

Acționând în baza unui plan comun de menținere, asigurare a ordinii publice și creștere a gradului de siguranță, polițiștii din cadrul I.T.P.F. Oradea vor acţiona în comun cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Arad şi Bihor şi Gruparea Mobilă de Jandarmi Timiş.

În acest mod efectivele care îşi desfăşoară activitatea în zona de competenţă a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea sunt sprijinite în misiuni comune, formate din poliţişti de frontieră din cadrul I.T.P.F. Oradea precum şi  jandarmi, care acţionează zi de zi in misiuni de supraveghere a frontierei terestre la graniţa cu Ungaria.

14281555_1252411201459318_1356560852_n

Acțiunile au drept scop asigurarea ordinii publice precum şi combaterea infracţionalităţii transfrontaliere, cu o atenție deosebită în cazul migraţiei ilegale, echipajele mixte fiind dotate cu echipamente de ultimă generaţie şi autospeciale cu sistem de termoviziune.

Astfel de acţiuni de cooperare inter-instituţională se desfăşoara şi în alte zone din competenţa Poliţiei de Frontieră Române, la frontierele de nord, de sud şi de sud-vest, contribuind în acest fel la supravegherea sporita a frontierei de stat si implicit la creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului.

Sursa foto: romaniatv.net

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here