Descinderi ale DIICOT la adresa…greșită!

0
178

Familia unui om de afaceri din București a avut o noapte de concediu greu de uitat, după ce mascații de la DIICOT au gresit adresa și au descins peste ei în casă. 

Aflat fiind la casa de vacanță din Gorj, un om de afaceri s-a trezit cu mascații și procurorii DIICOT în zorii zilei, fiind în căutarea unui suspect pentru fraude informatice, iar soția bărbatului a leșinat la vederea mascaților și a avut nevoie de asistența medicilor.

Singura problemă a celor de la DIICOT a fost că adresa la care au descins era greșită.

Adrian Marcu a ajuns împreună cu soția și fiul minor la casa lor de vacanță, însă somnul de odihnă le-a fost scurtat, dis de dimineață, când oamenii legii au sărit gardul și au intrat peste ei în casă, cu toate că poarta de acces era deschisă.

Soția omului de afaceri, Maria Marcu, a declarat că atunci „când soțul meu a deschis ușa, că au vrut să spargă usa, au pus mâna pe el să îl pună jos și am leșinat jos lângă perete, mi s-a făcut rău. Au zis că fac percheziție pe numele lui Marius Panduru. I-am spus că nu locuiește niciun Marius Panduru. Le-am arătat buletinele, le-au pozat și tot nu ne credeau că aici nu locuiește Marius Panduru. Ne-au întrebat a cui e casa, le-am spus că e casa fratelui meu și au zis ce cautam noi aici de la București”.

„Domnule dacă nu e ceea ce căutați dumneavoastră, vă rugăm frumos să părăsiți locația. Stai domnule, că nu ne dai dumneata afara așa. Au făcut percheziții. Nu, dar nu le venea să creadă, că au trei surse sigure. Cum domnule dvs., DIICOT-ul el mai tare din România, dați buzna peste oameni în casă, copilul mic dormea, sotia e cu un infarct”, a povestit omul de afaceri, Adrian Marcu cu privire la experiența sa din vacanță.

După două ore, anchetatorii au părăsit locuința și au mers la adresa corectă, însă oamenii sunt deciși să ceară daune, dupa cele întâmplate.

Suspectul căutat de anchetatori a fost ridicat în cele din urmă de la noua adresa, și dus la sediul DIICOT Pitești.

Sursa foto: jurnalisții.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here