Opriți în timp ce vroiau să treacă ilegal frontiera!

0
32

Poliţiştii de frontiera din Vama Borș, au prins patru bărbați care intenţionau să treacă ilegal, frontiera româno-ungară pentru a ajunge în Spaţiul Schengen.   

Vineri, 16 septembrie a.c., în jurul orei 23.00, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din Vama Borş a observat, patru persoane de sex masculin, care se deplasau pe jos, pe câmp, spre Ungaria.

Dat fiind faptul că persoanele respective nu îşi puteau justifica prezenţa în zonă, polițiștii i-au reţinut, la o distanță de aproximativ 700 de metri de linia de frontieră şi i-au condus la sediul sectorului Poliției de Frontieră pentru mai multe cercetări.

În urma verificărilor, s-a stabilit că cei patru bărbați sunt cetăţeni din Republica Moldova, cu vârste cuprinse între 22 şi 33 de ani, toţi solicitanţi de azil pe teritoriul României.

Din declaraţiile celor patru, s-a stabilit faptul că intenţionau să treacă ilegal frontiera de stat a României cu scopul de a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor patru bărbați, acte de urmarire penală pentru infracţiunea de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

Sursa foto: arhivă

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here