Explozie în capitala Ungariei!

0
52

Capitala Ungariei a fost zguduită la finele săptămânii de o explozie puternică într-o zonă foarte frecventată de turiști!

Sâmbătă spre duminică noaptea, 24-25 septembrie a.c., o deflagraţie puternică a zguduit capitala Ungariei, într-o zonă chiar intens circulată de către turiști.

Cei doi poliţişti, care de mai bine de un an erau însărcinați cu patrularea zonei, mai exact o tânără de 23 de ani şi colegul său de 26 de ani, au fost răniţi.

Conform primelor cercetări, autorităţile au stabilit că este vorba de o bombă artizanală, care i-ar fi vizat chiar pe cei doi polițiști.

Potivit anchetatorilor, se pare că ar fi vorba de o răzbunare a unui tânăr de 20-25 de ani, care la acest moment este căutat de către autorități.

De asemenea, s-a emis și o recompensă de 10 milioane de forinţi, echivalentul a 32.000 de euro, pentru cei care au informaţii despre suspect.

Tânărul are o înălţime de aproximativ 1,70 m iar la momentul exploziei, purta o pălărie de culoare deschisă.

Poliţia a făcut de asemenea un apel şi la instituţiile din zona exploziei, să pună la dispoziţia anchetatorilor imaginile surprinse de camere de supraveghere.

Cei doi polițiști sunt în stare stabilă, iar dosarul de tentativă de omor va fi preluat de către procurorul general al Ungariei.

 

Sursa foto: aktual24.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here