Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit!

0
64

Fostul membru al Divertis, actorul și muzicianul Ioan Gyuri Pascu, a murit luni dimineaţa, 26 septembrie a.c., la vârsta de 55 de ani. 

Potrivit primelor informații, Ioan Gyuri Pascu a murit în locuinţa fostei sale soţii, din cartierul bucurestean 23 august, iar în jurul orei 5, actorului i s-a făcut rău, soția sunând la Ambulanță.
Medicii au încercat să îl resusciteze aproximativ 45 de minute, insă fără rezultat, iar trupul neînsuflețit a fost preluat de către medicii legişti.

Conform coordonatorului SMURD București, Bogdan Oprița, „în jurul orei 5, am primit apelul de urgenţă pentru o persoană inconştientă. S-au deplasat echipajele noastre, au găsit un pacient în stop cardio respirator, imediat au fost demarate procedurile de resuscitare, dar spre ora 6 a fost constatat decesul”.

Actorul suferea de diabet iar în 2010 a suferit un infarct, dar s-a recuperat la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Pe lângă activitatea din cadrul Divertis, unde a abordat satiră politică, Ioan Gyuri Pascu a jucat în filme de lung metraj precum „O vară de neuitat” în regia lui Lucian Pintilie şi în „Occident” avându-l regizor pe Cristian Mungiu.

A mai jucat deasemenea în mai multe piese de teatru, precum „Take, Ianke şi Cadîr”, dar a și asigurat coloana sonoră pentru unele din piese.

Ioan Gyuri Pascu, s-a născut pe 31 august 1961, a fost muzician şi actor, membru al grupului de umor Divertis, din anul 1987.

Și-a lansat cariera muzicală în anul 1982 iar de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, precum pop, rock, blues, reggae.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here