Aproape 100 de oameni au cerut demisia ministrului Raluca Prună!

0
36

Un număr de 80 de angajaţi din cadrul Penitenciarului „Popa Şapcă” din Timişoara, în care sunt închişi peste 900 de deţinuţi, au protestat, solicitând demisia ministrului Justiţiei!

Cei 80 de angajaţi din cadrul Penitenciarului „Popa Şapcă” din Timişoara și-au manifestat nemulțumirile, miercuri, 05 octombrie a.c., scandând „Demisia”, „Guvern tehnocrat, ne-aţi abandonat”, „Azi în Timişoara, mâine în toată ţara” sau „Doamna Prună ne sfidaţi, am ajuns discriminaţi”.

Marius Duricu, responsabilul protestului, a declarat că „principala nemulţumire este neacordarea salariului de merit conform ordonanţei 20 din 1 august 2016 şi considerăm că suntem discriminaţi prin simplul fapt că la toţi cei din sectorul de apărare le-au fost acordate salariile de merit. Cerem personal suficient, suntem foarte puţini, având în vedere că la Bucureşti când am fost pentru standardizare am obţinut 571 de posturi şi la momentul ăsta avem 300 de angajaţi. Deci, aproape dublu am obţinut la standardizare”.

Conform reprezentantului protestatarilor, aceștia cer şi plata orelor suplimentare dar şi demisia ministrului Justiţiei, Raluca Prună, pentru „nepăsare şi incapacitate profesională”.

 În Penitenciarul „Popa Şapcă” din Timişoara sunt închişi peste 900 de deţinuţi.
Sursa foto: monitorulcj.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here