Hotărâre șoc luată de Samsung!

0
16

Compania Samsung a suspendat în totalitate producţia Galaxy Note 7!

Informația conform căreia Samsung a suspendat producția lui Galaxy Note 7, a fostă făcută publică de către surse care se află sub acoperirea anonimatului, pentru agenţia Yonhap.

Decizia suspendării smartphone-ului ar fi venit în cooperare cu autorităţile din Statele Unite, China şi Coreea de Nord, luni, 10 octombrie, după ce şi cea de a doua variantă de telefon, care se presupunea a fi cea sigură, pare predispusă să ia foc, însă până în acest moment, compania Samsung nu a comentat informațiile apărute.

De asemenea, compania Samsung a declarat cu aproape două săptămâni în urmă, că peste 1 milion de utilizatori de Galaxy Note 7 folosesc smartphone-ul cu baterii care nu se supraîncălzesc și că acestea nu iau foc.

Anul acesta, Samsung a rechemat pe data de 2 septembrie, în mod voluntar, peste 2.7 milioane de telefoane Note 7, datorită defectelor la bateria care poate provoca aprinderea dispozitivului, însă compania a ținut să menționeze că terminalele mobile vândute după data de 1 septembrie, au alte baterii față de cele care au fost rechemate.

Însă, aceeași sursă sub anonimat, a declarat în cursul săptămânii trecute, că un alt smartphone Galaxy Note 7 echipat cu bateria nouă, a luat foc la bordul unui avion, iar că această problemă nu a fost nici acum remediată.

Din păcate pentru Samsung, această rechemare nu doar că va afecta compania cu miliarde de dolari, dar cea mai costisitoare pagubă va fi cea a imaginii lăsate ca urmare a scandalului și pagubelor, Galaxy Note 7.

Sursa foto: cnet.com

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here