Samsung a emis o recomandare pentru posesorii de Galaxy Note 7!

0
32

Compania Samsung a emis o recomandare pentru toți posesorii de Galaxy Note 7, până la finalizarea investigațiilor!

Samsung a rechemat aproape 2,5 milioane de telefoane în luna septembrie 2016, după ce posesorii s-au plâns de faptul că bateriile telefoanelor explodau, iar pe urmă compania i-a asigurat pe clienţi că dispozitivele înlocuite sunt sigure pentru a fi folosite.

Cu toate că telefoanele au fost înlocuite, există în continuare dovezi că şi telefoanele aparent reparate, pot lua foc, după ce un bărbat din SUA a declarat că s-a trezit în dormitor cu fum din cauza telefonului Galaxy Note 7 înlocuit.

De asemenea, un zbor intern în Statelor Unite ale Americii a fost evacuat după ce un dispozitiv Samsung a început să emită fum în cabină.

Un reprezentant al companiei Samsung a declarat că „siguranţa consumatorilor rămâne prioritatea noastră, iar Samsung solicită tuturor partenerilor de distribuţie la nivel global să sisteze vânzarea sau înlocuirea acestor dispozitive, în timp ce ancheta se află în desfăşurare”.

Recomandarea celor de la Samsung este ca toți ce dețin fie produsul original, fie un Galaxy Note 7 înlocuit în programul de rechemare, să închidă aceste dispozitive, până la finalizarea cercetărilor.

Datorită problemelor la smartphone-ul Galaxy Note7, autoritățile din Coreea de Sud sugerează că Samsung va opri permanent vânzarea acestui telefon.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here